Тодор Батков, дългогодишен собственик на Левски, също коментира новините от днешния ден.

На празничното събиране за 107-мия рожден ден на клуба бяха обявени преговори за нов собственик, като сделката е въпрос на дни, според настоящия шеф Наско Сираков.

Батков каза по темата:

"Аз не съм в течение на това нещо, но звучи много обещаващо. За да върви един отбор, освен народната любов, в съвременните условия има нужда и от сериозна финансова подкрепа.

Дано стане, но като стане трябва да се харчи разумно. Трябва да се мисли преди да се възприеме спортно-техническа концепция.

С наемници, както ги нарече Ники Михайлов няма да стане. Трябва да се заложи на едно ядро от наши футболисти, които са излезли от нашата школа, по-млади и не толкова млади.

Без чужденци не става, но те трябва да са доказани и да са по-добри от българските футболисти, нещо като модела от 2003-а, 2004-а, 2005-а година. Аз имам пълно доверие на Сираков и се надявам, че нещата ще бъдат наред.

Когато аз придобих Левски, станах собственик за 30 секунди. Акциите бяха в мен и аз платих номинала на г-н Чорни. В случая това, за което говори Сираков е доста по-сложна юридическа схема".