Треньорът на "Левски" Елин Топузаков сподели очакванията си преди утрешния двубой с ЦСКА 1948. Срещата е в неделя от 20 часа на стадиона в Бистрица и е ключова и за двата тима.

Преди мача играчите на Тодор Янчев са трети с 59 точки, а "сините" са четвърти с 54.

Припомняме, че първите 3 тима в класирането получават квота за евротурнирите, а четвъртият играе бараж със седмия.

Топузаков бе категоричен, че тимът му ще преследва бронзовите медали, но основната цел е да бъде задържана четвъртата позиция, след като петият Черно море е само на точка след "Левски".

"

В Левски винаги има напрежение и трябва да играем под натиск, защото не сме сигурни за това четвърто място, сподели Топчо. - Зависим и от други отбори дали ще се класираме за Европа. Важно е да сме на трето или четвърто място.Респект за Тошко Янчев! Мисля, че добре работи като треньор. Радвам се, че ще можем да премерим сили. Надявам се двата отбора да играят по-открито, защото победата е важна. Дано ние успеем да оползотворим малка част от това, което създаваме като положения.

От ден първи, когато станах треньор на Левски, беше уточнено, че след като свърши сезонът, тогава ще седнем с ръководството да обсъдим бъдещето. В сериозен клуб с традиции, като Левски, е нормално да се обсъждат варианти за нов треньор. Следващият сезон започва доста рано, няма време. Нормално е ръководството да има и други варианти. Аз нямам притеснения. Дойдох да помогна на Левски в този момент. Доколко ще успеем да постигнем целите си - може би това ще натежи във взимането на решение.", обобщи Топузаков.