ЦСКА няма да спира с трансферите, въпреки сериозната бройка нови, които пристигнаха на "Българска армия", пише "Тема Спорт".

"Червените" вече отделиха доста сериозни средства за селекция, като в отборът подписа с петима чуждестранни играчи, които пристигнаха с огромни очаквания.

Това обаче няма да е краят на селекцията, защото ЦСКА ще опита да привлече още трима играчи, с които да се подсили в средата на терена и в отбрана.

Към момента има яснота единствено, че единият халф, към когото ЦСКА проявява интерес е норвежец, а евентуалното идване на въпросните трима играчи може да е свързано и с продажбата на един или двама от титулярите в клуба, към които има сериозен интерес от чужди тимове.

В същото време стана ясно, че след подписването с първото си ново попълнение, Левски е много близо и до втори трансфер, този път от Бразилия.

Според "Мач Телеграф" това ще бъде Габриел Бараляш (на основната снимка), който е халф и за последно е играл в тима на Атлетико Гоянензе от бразилския елит.

В момента 24-годишният играч е собственост на Интернасионал, като не е ясно дали ще пристигне на "Герена" под наем или срещу скромна траснферна сума, но и солиден процент от сумата при бъдещ негов трансфер в по-сериозен европейски клуб.

И докато Левски чака петия си бразилец в състава, то доста по-значителна е латино вълната в Берое, където до два дни ще бъдат представени поредни играчи от региона.

В старозагорския клуб вече има осем аржентинци, двама еквадорци и бразилец, а идеята на ръководството е да вземе още четирима играчи от Южна Америка.