Марио Балотели ще си върне мястото в състава на Бреша единствено, ако покаже повече решителност, заяви треньорът Фабио Гросо след като извади нападателя от състава при поражението с 0:3 от Рома.

''Марио винаги е обект на разговори, защото самото му появяване е новина, заяви бившият италиански национал, чийто тим е на последното 20-о място след 12 кръга в Серия А само със 7 точки.

''Аз тренирам този отбор и ви казвам, че той може да играе водеща роля в него, ако покаже желание, решителност и ентусиазъм. Но аз също така съм и този, който решава дали Марио Балотели го е направил или не.

https://sja.sportradar.com/w/DirBG/25530-67061-2691/0331/bg

Гросо е начело на отбора едва от два мача, но тимът му продължава да трупа загуби- нови две под негово ръководство със 7 инкасирани гола. Той пусна Балотели на терена като титуляр в мача с Торино, но го замени, когато те останаха с 10 човека на терена. В крайна сметка брешаните бяха съсипани с 0:4.

''Той има нужните качества да играе без проблем в Серия А, но ние сме на дъното на класирането и се нуждаем повече от нападател, който може да ритне силно топката във вратата, когато я получи при първата си такава възможност. За да го направиш, трябва да имаш желание, упорит труд и нещо повече, допълни Фабио Гросо.

''Ако самият Марио не стане по-полезен за отбора, то на отборът ще му бъде много трудно да му помогне, добави 41-годишният световен шампион от 2006-а година.