Временният треньор на Левски - Георги Тодоров, който ще води "сините" до края на сезона, говори пред медиите преди неделното домакинство срещу Черно море.

Тодоров коментира непрестанните слухове около следващият треньор на клуба и това, че най-вероятно името му ще е Петър Хубчев.

"Аз не съм запознат с подробностите. Само чета кой ще е треньор, а вие знаете повече от мен. Мисля, че ако наистиа това е човекът, то той е точният избор.

Последната седмица след победата над Ботев в Пловдив мина по-леко. Победите създават спокойствие.

Говорих със Станислав Костов заради реакцията му в мача с Ботев и той разбра, че това са недопустими неща в професионалния футбол. Такива реакции не са добри.

Черно море винаги е един от стабилните отбори. Те са освободени психически, защото вече не играят за нищо. Имат един наистина добър треньор и ще ни бъде трудно, но трябва да направим всичко, за да прекъснем серията от четири мача без победа на "Герена". Трябва да подходим с агресия и да няма напрежение. Надявам се да направим добър мач и най-важното е да спечелим. Засега политиката на клуба е да залага на собствени кадри и се надявам това да продължи да бъде така.

Няма причина да играем под напрежение на "Герена". Това са мачове пред нашата публика.

Но не съм останал с впечатление публиката да оказва натиск на отбора - напротив, подкрепя го. Това са професионални футболисти, трябва да се отърсят от всякакво напрежение и да могат да покажат играта, на която са способни. Ще бъде притеснително, ако Левски пропусне да се класира за европейските турнири. Играчите на Левски не са слабохарактерни, но е твърде рано все още да мислим за баража", каза още треньорът.