Временният треньор на "Левски" Георги Тодоров не гори от желание да продължи да изпълнява длъжността за постоянно, а освен това разговори в подобна насока не са водение.

Той говори пред медиите преди утрешното гостуване на "сините" в Стара Загора, като коментира и бъдещето си, което изглежда не е свързано с позицията, която заема в момента в клуба.

"Трябва да изкарам тези четири мача. Не са водени разговори за по-нататаък. Ако Наско има нужда, винаги съм готов да помогна, защото за ръководството е най-тежко сега. Нито са водени разговори, нито аз искам да си го причиня на тези години", сподели мнението си 64-годишният треньор, който е носил екипа на столичния гранд и като футболист в края на 70-те години.

Той води "Левски" като временен треньор за четвърти път в кариерата си.

"Какъв конфликт да имам със Станислав Костов? Аз съм треньор, той е състезател. Не е нормално да излизат неща от кухнята на отбора. Има разни мениджъри и такива работи. Проблемът е решен. Пожелавам му успех, защото му е нужно да вкара гол за самочувствие. Простих му, ако на него не простя на кого. Добър футболист - българин.", коментира Тодоров ситуацията с голмайстор №1 на миналото първенство и добави, че Костов му се е извинил и ще пътува с отбора за Стара Загора утре.