Временният треньор на Левски - Георги Тодоров, говори преди ключовият реванш от полуфиналите за Купата на България срещу Локомотив (Пловдив).

"Сините" загубиха първия мач с 0:2, като утре от 20:30 часа ще трябва да търсят чудо.

Според Тодоров това може да бъде постигнато само с агресия от първата минута, но той е притеснен от физическото състояние на играчите си.

В момента футболистите на клуба чакат резултатите от задължителните тестове за коронавирус, а къде на шега, къде не, Тодоров сподели, че надеждата му е да няма някой заразен, че ще вземат да прекратят първенството.

"Не виждам някой да има някакви проблеми. Не мога да кажа, че съм ги възстановил. Надявам се да са готови за утрешния мач. Ще влязат и по-свежи хора. Зависи как ще започнем мача. Много е важно. Ако започнем като с ЦСКА, доста трудности ще имаме.

Ако вкараме ранен гол, ще бъде много добре. Много трудно могат да се изчистят тези неща. Този мач трябва да се прояви много характер и търпимост.

Имаше и вариант да загубим мача. Ще има промени. Доста няма как да бъдат. Ще играем офанзивно, нямаме друг шанс. Ако ще пазим резултата, ние сме в неизгодна позиция, доколкото знам. Трябва да играем атакуващо и да търсим голове, защото ако допуснем, горе-долу мачът ще е предрешен.

Ще има футболисти, които ще напуснат на втори. Вратарят, Тиам и ако не се лъжа, Алар. Ще използвам хората максимално. След втори ще трябва да влизат и хора, които ще останат за догодина. Ще имат възможност да играят всички.

Локомотив е от малкото отбори, които се опитват да играят добър футбол. Те са отбори, който дадеш ли им самочувствие, много трудно после можем нещо да постигнем. Затова трябва през цялото време, дори с риск да не е толкова привлекателен футболът, но ако им дадем възможност да контролират топката, имат много добри изпълнители. Един от малкото отбори, които се забавляват като играят. Добър треньор имат. Ще ни бъде много трудно", заяви той.