Треньорът на Левски - Славиша Стоянович, даде интервю пред сръбския "Спортски журнал", в което сподели, че тимът задължително трябва да се подсили през зимата, ако иска да гони високи цели.

"Разговарях с шефовете на Левски за зимната селекция. Надявам се, че ще ми бъдат доведени играчите, които потърсих.

Нужно ни е подсилване, ако искаме да се представим още по-добре до края на сезона. В момента имам около 25 футболисти, но в битката за титлата ще са ми нужни още. Убедих се в това, докато бях в Цървена звезда.

Всичко тръгна много добре. Успяхме да полетим и да наредим седем поредни победи. Добрите резултати върнаха публиката на стадиона. Това беше една от моите цели.

Надявах се да върнем усмивките по лицата на хората, а само след 9 мача усетих каква подкрепа имаме - спират ме по улиците, поздравяват ме, стискат ми ръката. След двубоя с ЦСКА дори ми скандираха името.

Мачът с Лудогорец е истинска възможност да видим докъде сме стигнали и от какъв материал сме направени. Не подценявам останалите съперници, но Лудогорец е шампион в последните 7 години. Имат много качество в състава си.

Аз обаче вярвам в момчетата си. Мотивирани са, искат да покажат, че имат характер на победители. Знаем колко можем и няма да се предадем лесно", заяви Стоянович

https://sja.sportradar.com/w/DirBG/3273-54403/023100