Треньорът на Левски - Живко Миланов, подаде оставка след четвъртата загуба на отбора в първите пет мача от сезона.

Това е историческият най-слаб старт за "сините" в цялата им история, а Миланов пое вината за неубедителната игра и резултати.

Тази вечер Левски загуби с 1:3 от Ботев в Пловдив, а след мача треньорът обяви намерението си да напусне, като уточни, че утре предстои да се срещне с ръководството.

За неговата смяна се заговори след първите три кръга, в които Левски инкасира три загуби, но тогава Наско Сираков обяви пълната си подкрепа към Миланов.

Той застана начело на "сините" заради тежкия коронавирус, който Славиша Стоянович изкара, иначе Миланов бе помощник в неговия щаб.

Вероятно самият той можеше все още да е играч на клуба, ако не се бе отказала преди година и половина, когато само сподели през сълзи, че има здравословен проблем и няма как да продължи с футбола.

По всяка вероятност Наско Сираков ще приеме оставката на Миланов, но не е ясно дали ще има постоянен треньор за следващия кръг, или ще се изчака Общото събрание на 31 август, когато може да има сериозни рокади по високите етажи на "Герена".