Славиша Стоянович каза, че не е подавал оставка, но въпреки това е поел отговорност след отпадането на "Левски" от "Славия" в турнира за Купата на България. По ирония на съдбата на "сините" им предстои нов мач с този съперник, но вече в първенството - утре следобед на стадион "Георги Аспарухов".

“Отпадането от Славия беше много разочароващ момент за феновете и нас. Приключихме там за този сезон. Трябва да мислим за мача утре, защото играем с директен конкурент. Трябва да имаме повече енергия и мотивация. Не съм казвал, че си тръгвам. Нито, че подавам оставка. Вярно е, че говорих с футболистите и поех своята отговорност. Говорих с г-н Сираков и с хората в клуба. Тежки моменти, но не са за първи път в моя живот и кариера. В такива моменти виждаш как бързо се правят интриги. Разбираш кой кой е в такива моменти”, каза словенецът пред клубната телевизия.

“Очаквам различен мач от наша страна като агресия, желание и комбинации. Да не допуснем наивните грешки от мача със Славия за Купата. Дадохме им два гола. Не се прави така. Това са детско-юношески грешки”, каза той относно миналия и предстоящия двубой.

“Относно контузените ситуацията е малко по-добре, но не е нещо специално. Дано всичко утре е добре. След това имаме три седмици да подготвим играчите, които физически не са добре. Краев започна да тренира с отбора, близнаците започват. Чакаме позитивна информация от Барселона за Матео Стаматов. Очакваме в тази пауза всичко да се оправи”, завърши Стоянович