Временният треньор на Левски Георги Тодоров говори пред медиите преди най-важния мач за "сините" през сезона.

Утер от 20 ч Левски се изправя срещу Етър в битка за място в Лига Европа.

Тодоров изрази недоволството си от играта на "сините" в защита и заяви, че в подобни сблъсъци всичко е възможно.

"Етър е дисциплиниран отбор. Изобщо не смятаме, че ще ни бъде лесно. Затова ние трябва да играем агресивно, за да не им даваме да владаят топката. Надявам се да не грешим в защита, където имаме проблем. Това е бараж и всичко може да се случи. Не смятам, че Етър ще се прибере и само ще се защитава. Вижте мача на "Герена" Етър какво поведение имаше на "Герена". През първото полувреме те имаха инициативата. Това не бива да се допуска. Всеки ден излизат информации за нови футболисти, което не е много добре за отбора и съблекалнята. Каквото ще се случи, ще се случи. По-добре да се класираме в Европа, за да може да бъдем в силна позиция. Относно мен, всички знаете какво ще стане, това не е на дневен ред.

Ако видите класирането, не е нормално Левски да допуска 37 гола. Ако допускаме попадения в нашата врата колкото Лудогорец и ЦСКА, щяхме да сме шампиони поне с 3-4 точки разлика. Имаме сериозен проблем в защита. Правим груби грешки. През цялото игрово време трябва да сме в половината на Етър и да не им даваме да играят. Ако не го правим, ще имаме проблем. Нужно е да бъдем агресивни.

Петър Хубчев ще сложи ред в Левски. Дано да успее. Левски допуска много голове, което не е нормално. Не съм се чувал с Хубчев, тъй като беше в Германия. Надявам се да се чуем утре след мача, за да му кажа моето мнение. Още едно мнение няма да бъде излишно", заяви Тодоров.