Временният треньор на Лудогорец Станислав Генчев изрзи увереност, че "орлите" ще спечелят последната си среща в Лига Европа и няма да завършат капо в група J на надпреврата. Шампионите са застрашение от това да останат без нито една точка в групова фаза на някой от турнирите на УЕФА за първи път в историята си. Досега разградчани имат пет загуби в петте си изиграни мача.

"За никой не е приятно да влезе в негативната история, ако не спечелим утре и завършим без точки или без победа. Но аз съм сигурен, че утре отборът ще спечели 3 точки и въобще не мисля за друг вариант. Ако търсим причини в предишните мачове, вероятно във всеки един ще намерим такива отговори. Но аз го казах на футболистите- причини за досегашните загуби няма да търсим. Нас ни интересува само утрешния мач. Да излезем с достойнство, всеки да покаже най-доброто от себе си, за да може отборът да запише три точки", каза Генчев ден преди края на тазгодишното евроучастие на Лудогорец.

Утре те са домакини на ЛАСК Линц в мач между двата елиминирани от по-нататъшно участие тимове.

"Когато играхме в Австрия, аз бях станал треньор 5 дни по-рано. Отделно имахме и много футболисти, които отсъстваха тогава. Сега единственият, който ще отсъства, е Антон Недялков. Така че може би за това време, в което работим с отбора, и връщащите се от контузии футболисти, ще се отразят положително за утрешния мач. Не е лесно, за нашите футболисти е доста трудно след толкова поредни загуби. Но най-важното е утре да покажат истинското си лице и най-важното, че имат желание за победа. Аз съм сигурен, че в нашия отбор като качество имаме доста по-добри футболисти, отколкото при противника. Единствено трябва да го покажем това на терена, за да постигнем победа", добави Генчев.