Треньорът на Лудогорец - Валдас Дамбраускас, остана доволен от играта на своя тим, но разочарован от получилия се резултат.

Разградчани победиха Малмьо с 2:1, но с общ резултат 2:3 се простиха с мечтата си за Шампионска лига.

Именно групите на най-силния клубен турнир в света е било обещанието, което Дамбраускас е направил към собствениците, но тимът му не успя да ги достигне.

Все пак литовецът заяви, че това не е краят на света, а за Лудогорец предстоят интересни мачове и в турнира Лига Европа.

"Поздравявам Малмьо. След първия мач, днес видяхме различен Лудогорец. Представихме се много по-добре. Мисля, че загубата там реши мача. Днес трябваше да мислим как да поправим щетите. Направихме всичко по силите си. Липсваше ни последният удар в наказателното поле. Успяхме да ги победим, но не сме доволни.

Бих дал 5 победи за тази днес. В Лига Европа ще е страхотно, но не мислим само за нея. Имаме големи цели. Тези трансформации, ще направи Лудогорец по-добър отбор.

Да, голямата ни цел беше Шампионска лига. Обещах го пред собствениците и феновете. Няма да е този сезон. Не е краят на света днес", зяви Дамбраукас.