Словенският треньор на Лудогорец Анте Шимунджа изключи възможността футболистите му да подценят Шамрок Роувърс в утрешния реванш от квалификациите на Шампионската лига. "Орлите" отлетяха от летище "София" тази сутрин.

"След първия мач казах, че излизаме с голям респект и в реванша. Няма начин да подценим Шамрок. Реваншът ще е различен. Знам разликите. Ние сме отбор, който иска да побеждава във всеки мач. Доминик ЯНков е с нас, най-важното за него е това, че може да тренира. Чакаме зелена светлина от докторите за него. Единствено Клод Гонсалвеш няма да играе", каза наставникът на шампионите.

"Момчетата знаят, че този отбор е съвсем различен като домакин. Те ще играят атакуващо, а ние знаем, че нищо не е решено. Надявам се, че ще си тръгнем с победата. Селекцията продължава да е отворена, ще вземем играчи, ако намерим класни футболист", смята техническият директор Козмин Моци.

Междувременно стана ясно, че капитанът на отбора Антон Недялков е подписал нов договор с клуба. Сделката е до 2024 година. Левият бек играе в Разград от 2018 година, когато бе привлечен от Далас.