Треньорът на ПАОК - Разван Луческу, очаквано бе разочарован след изненадващото 0:2, което отборът му отнесе на "Герена".

Румънецът заяви, че отборър му не е достатъчно добре подготвен за подобен мач, новите му попълнения са дошли твърде късно, а и голът в самото начало се е оказал решаващ.

Луческо все пак запази позитивизъм и каза, че след седмица в Солун ще бъде много различно и за Левски мачът изобщо няма да бъде толкова лесен.

"Три аспекта: Нормално е, че при 0:2 всичко се е развило зле. Вторият аспект е, че ще имаме много тежък втори мач, но и ние ще бъдем различен отбор. Третият аспект е, че днес е средата на лятото, имаме един отбор в ритъм и без много промени и друг отбор в процес на изграждане.

По мое мнение резултатът е много тежък, но не е шокиращ и напълно изненадващ.

Играта е проста. Когато получиш гол в 30-а секунда, всичко се променя. Направихме грешка, но след това заиграхме добре и ги накарахме да тичат. Вторият гол отново объркахме една наглед ясна ситуация. След това беше трудно от психологическа гледна точка до полувремето.

Вместо да попречим на Левски да играе своя стил, ние им помагахме да го прави, карахме ги да се чувстват комфортно.

Не искам да обвинявам никого. Аз съм отговорен за резултата. Няма да обвинявам никого за закъснелите трансфери, това е факт, с който трябва да се съобразим. Просто не бяхме готови да играем такъв мач.

Футболът се решава от малки детайли. Днес този детайл беше гол в 30-а секунда. Поздравявам ги, но следващата седмица ще бъде много по-трудно за тях.

Играем на "Тумба", ще имаме феновете си на наша страна, аз вярвам, че може да преобърнем нещата", каза той.