"Смесени емоции има у мен, щастлив съм, че продължаваме - коментира наставникът на ЦСКА Нестор Ел Маестро след драматичната победа над "Рига" пред Диема спорт. - Днес само това бе целта, знам, че трябва да играем по-добре. Но е важно само, че продължаваме.

Очаквах да решим мача по-рано с гол на чужд терен. Проблемът е, че срещу нас също има отбор, не е лесно. Показаха, че са силен съперник, а и са в разгара на сезона си. Не съм изненадан, че мачът бе много труден.

"Рига" игра като в първия мач, никаква изненада. Някои малки детайли усложниха положението ни, допуснахме гол от корнер, а и червеният картон на Тиаго. Домакините бяха по-силни психологически, но не и в нещо друго.

Повярваха си, а това направи мача още по-труден.

Победата на дузпи не е въпрос само на късмет, а и на качества и ние имахме повече. Не сме тренирали дузпи, това не помага много. Трябва да имаш петима играчи в отбора си, на които можеш да се довериш, да са спокойни, и да вкарат.

Знаех, че Десподов ще вкара, затова и му дадох петата дузпа.

Не ме притеснява, че скоро е следващият мач, още в неделя. Ние искаме да играем в този ритъм още няколко седмици, с мачове в Европа."