Треньорът на ЦСКА Милош Крушчич бе доволен от представянето на своите футболисти след 0:0 срещу Левски на националния стадион. "Червените" бяха с човек повече близо 20 минути, но не успяха да стигнат до успеха.

"Не съм доволен от резултата. Трябваше да бием. Бяхме по-добрият отбор, особено през второто полувреме. В началото му създадохме 2-3 отлични положения за гол. Имахме инициативата.

Не ми хареса само как се представихме в последните минути, когато бяхме с човек повече на терена. Нямахме и късмет. Трябваше повече да владеем топката накрая.

Нищо лошо не мога да кажа за моите играчи. Благодаря им, искаха до последно да победят. Получи се зрелищен мач. Бяхме по-силни, но не вкарахме гол. В края на първото полувреме усетих, че доминираме. Казах им да продължаваме така, но нямахме късмет. Имам добри футболисти, спокоен съм. Днес Валентин Антов направи великолепен мач, имам с кого да заменя контузените. Доволен съм от Белтраме, той има седем тренировки с нас, тича добре, стара се", заяви наставникът.