Треньорът на ЦСКА Добромир Митов логично бе доволен от победата на неговите въпзитаници над черногорския Титоград с 4:0 в първа среща от квалификационната фаза в Лига Европа.

Наставникът отчете разколебаването на тима през първата част, но и добави, че грешките тепърва ще се изчистват.

"Хареса ми, че всички футболисти се раздадоха на максимум в тежки тежки атмосферни условия. Имахме още шансове, но и на четири гола сме доволни.

Имаше две ситуации, в които защитата ни се разколеба. От там се получи разклащане на целия отбор, което даде отражение. В хода на мача всичко си дойде на мястото. Момчетата започнаха да играят и не допуснаха колебания. Трябва да изчистим тези грешки, когато дойде по-сериозен съперник те могат да се окажат фатални.

Всеки футболист, който е привлечен в ЦСКА, има нужните качества. Доволни сме от новите, но имат много по-голям потенциал.

Бодуров, когато добие нужната форма, ще влезе да играе. Ние разчетаме на него. Той прие нормално решението. Професионалист е и когато му се даде шанс, да играе на 100 процента, както го е правил досега.

Винаги е добре, когато има повече от един голмайстор. Дай Боже да продължим напред така. Ще има промени в състава, защото имаме поредица от мачове за кратък период. Казах на момчетата, че всеки ще получи своя шанс и трябва да го защити на терена", заяви Митов, който работи с Любко Петрович и Димитър Пенев.