Треньорът на ЦСКА - Милош Крушчич, коментира свършената работа от отбора му при пристигането от зимния подготвителен лагер в Испания.

"Червените" сериозно притесниха феновете си в контролите, като загубиха четири от петте си мача и не успяха да отбележат гол.

Това обаче не притеснява особено сръбският специалист. Той заяви, че не резултатите са били най-важното, а самите тренировки, които са били насочени изцяло към физическата подготовка на играчите му.

"Позитивно е, че всичко каквото искахме да направих, го напрахме. Резултатите са лоши, това е вярно, но не исках играчите да са готови специално за тези мачове. Не исках да убивам интензитета на тренировките, за да сме готови за тях. Обнадежден съм, че ще сме в добра физическа форма за началото на първенството.

Последният мач с Яблонец видяхме, че сме готови физически. С това мисля, че няма да имаме проблеми. Получихме две попадения от статични положения, но видях отбор, който може да тича много, да отнема топки и да е компактен в защита.

Имаме две седмици, за да работим за завършването на атаките и някои тактически елементи за Левски. Не успяхме да вкараме голове, но имахме своите моменти.

Аз не съм страхлив треньор, не исках играчите да са готови за няколко резултата в подготовката. Имам позитивната настройка, че ще сме напълно готови за важните мачове в първенството. Ще се види всичко в мача с Левски. Двубоят може да е определящ не само за мен, но и за целия отбор. Ако победим ще е добре не само за мен, но и за всички в клуба. Доволен съм от всички футболисти", заяви той.