ЦСКА не успя да вкара гол в трети пореден мач в групите на Лига Европа и отстъпи на Йънг Бойс в Берн с 0:3.

"Армейците" единствени нямат отбелязано попадение в тази фаза на турнира, а Даниел Моралес, който поне към момента временно изпълнява треньорската длъжност в клуба, пое вина за снощната загуба.

"Поемам отговорност, но всеки играч трябва да си направи сметка как се е представил. Това е обща отговорност. Не искам да се оправдавам с изкуствената трева, головете не паднаха заради това. Ще си вземем поуките. Ще направим корекции за следващия мач у дома с Йънг Бойс. Но до този мач има време. Сега обръщаме внимание към Първа лига. Няма време за почивка, но такава е програмата. Има и позитивни неща от мача снощи. Създадохме няколко много добри ситуации за гол. Играчите трябва да си повярват и да разберат, че могат", каза Моралес на летище "София" при прибирането на отбора у дома.

В неделя на "червените" им предстои гостуване на Монтана, където по-рано през седмицата имаше няколко играчи с COVID-19. Последната информация от клуба гласи, че няма нови положителни проби сред футболистите, но за сметка на това треньорър Никола Спасов е с коронавирус.