Треньорът на ЦСКА Милош Крушчич даде пресконференция преди утрешния мач на "червените" срещу пловдивския Ботев.

Двата тима се изправят един срещу друг на стадион "Българска армия" от 16:30 ч.

Сърбинът бе помолен да коментира думите на капитана Петър Занев, който след нулевото дерби срещу Левски заяви, че отборът трябва да се "отпуши" в предни позиции.

Изказването му бе продиктувано не само заради липсата на голове в дербито, но и липсата на такива в пет поредни контроли на ЦСКА през подготовката.

"Къде сме се запушили? Убеден съм, че головете ще дойдат, въпрос на време е", заяви Крушчич.

"ЦСКА - Ботев е дерби, има традиция в този мач. Очаквам да се получи добър мач.В големите отбори винаги има много национални състезатели.

Радвам се, че имаме такива в ЦСКА, винаги ще помагаме на българския национален отбор. Работим, за да има повече българи в стартовия състав. Играят обаче най-добрите, без значение от възраст и националност.

Ботев (Пловдив) има добри и опитни играчи - като Димитър Пиргов и Александър Тонев, имат и опитен треньор. Ботев стои добре в отбрана, имат изграден стил. Знаем от кои футболисти да очакваме индивидуални неща, заслужават уважение, ще имат респект от нас, но ние знаем целите си и как да победим в този мач. Тодор Неделв е важен футболист за Ботев, видя се и когато се появи през второто полувреме срещу Локомотив. Той може да реши мач с един удар, има добър ляв крак. Балтанов също е опасен футболист - казах вече, че имат няколко добри играча. Ще видим дали Неделев ще играе, ще обърнем внимание на най-добрите им играчи, нормално е.

Не знаех, че Рубен Пинто ще запише мач №100 за ЦСКА. Това е хубаво, заслужава уважение, показва, че е важен футболист за този отбор, а дали ще подпише нов договор с ЦСКА, не е въпрос, на който аз мога да отговоря", сподели сърбинът.