В ЦСКА приеха тежко срамното отпадане от румънския Сепси. "Червените" се простиха с евроучастието си след две загуби с общ резултат 0:6, което рязко напрежението.

След мача стана ясно, че собственикът Данаил Ганчев е влязъл в съблекалнята при отбора, за да потърси сметка на играчите. Това призна вратарят Густаво Бусато, според когото е имало и крясъци от страна на клубния бос.

"Нищо не си казахме в съблекалнята, защото президентът на клуба ни се скара много. Каза ни, че това не е отборът, който иска да вижда. Иска отбор, който да радва феновете. Той, както всички останали, очакваше голям мач от нас. Трябва да признаем обаче, че Сепси беше по-добър и с право се класира", разкри бразилският страж.

Най-сериозно обаче избухна тарторът на сектор "Г" Иван Велчев-Кюстендилеца. Предводителят на "червените" ултраси атакува в социалните мрежи всички от клуба, с което загатна, че е възможен нов бойкот от страна на феновете.

"11 неадекватника носещи свещенната червена фланелка, треньор клоун със сменено име и изгонен от къде ли не.Ръководство което всички ще запомним с това ,че сменя треньорите след полунощ. За съжаление тази банда от футболни олигофрени доведоха великият ЦСКА до исторически срам!

СРАМ СРАМ СРАМ!

Жалко за тези които истински обичаме и живеем за този отбор.Едно ще ви кажа армейци, благодарение на нас ЦСКА го има и отново заради нас ЦСКА ще пребъде!", написа Велчев.

Сред "червената" общност пък вече връх взема мнението, че Нестор Ел Маестро не трябва да води ЦСКА. При това - след само един мач начело на отбора...