Цанко Цветанов изпълняваше ролята на треньор на Левски при отсъствието на Станимир Стоилов и тимът стигна до 0:0 в дербито срещу ЦСКА.

След края на двубоя наставникът на "сините" каза, че е доволен от показаното и че крайният резултат е справедлив.

"За съжаление не успяхме да победим, но с оглед на мача равенството е заслужен резултат. Отново можем да кажем, че атмосферните условия не бяха от най-добрите. Теренът беше мокър, а топката доста бърза. Получи се динамичен мач с не много голови положения. Не мога да кажа, че мачът беше много труден. Имаше много борба и единоборства, но футболните достойнства не бяха много.

В началото на мача Левски имаше превъзходство, а в края ЦСКА не успя да спечели. Това е заслужен резултат. Нямах слушалка в ухото си и нямах нужда от кой знае каква комуникация със Стоилов. Благодаря му за доверието.

Отборът ни се справи добре в защита и имаше добра организация. Мога да бъда доволен от всички футболисти в този мач. Имаше старание, желание и спазване на указанията. Полуфиналът с Лудогорец не беше фактор за днешния мач, в дербито винаги играем за победа. Има достатъчно време до мача с Лудогорец. Получи се поредица от мачове с водещите отбори в България, които са първи и втори, но нашият отбор стои добре и всички го виждат", каза Цветанов.