Полицията поема опазването на обществения ред в района по време на мача срещу ЦСКА в неделя, обявиха домакините на мача от ЦСКА 1948. Това беше потвърдено след среща между ръководството на домакините, представители на СДВР и тези на гостуващия отбор.

Футболистите на ЦСКА 1948 ще домакинстват на стадион "Витоша" в Бистрица в двубоя от 23-ия шампионатен кръг.

"Благодарим на представителите на полицията, които подходиха професионално и с разбиране към организацията на срещата и ще се погрижат тя да мине без нарушаване на обществения ред. Както при всеки мач, ръководството ни гарантира, че организацията на стадиона ще е перфектна и на европейско ниво", заяви изпълнителният директор на клуба Добрин Гьонов.

По време на срещата между трите страни беше определен и начинът, по който ще се разпространяват билетите за привържениците на отбора гост. Пропуските за гостуващия отбор ще бъдат предадени на ЦСКА.

"Важно уточнение е, че в деня на мача билети на стадиона или друго място няма да се продават", обръщат внимание домакините.

Както стана ясно по-рано през деня, агитката на ЦСКА няма да влиза на стадиона, като готви протест извън съоръжението заради ограничената бройка билети и високите цени.