ЦСКА обяви програмата си за предсезонната подготовка.

По традиция от последните години, "червените" и този път ще се готвят в Австрия.

Отборът се събира за първа тренировка на 20 юни в Панчарево, а шест дни по-късно заминава за двуседмичния си лагер на австрийска земя.

Там "червените" ще изиграят четири контроли, като впечатление правят тези срещу швейцарския гранд Базел, както и срещу редовният участник в групите на европейските турнир Карабах от Азербайджан.

Осевн това ЦСКА ще се изправи срещу румънския Ботошани, както и срещу местния австрийски Тирол.

Отборът се прибира в България на 9 юни, седмица преди старта на новия сезон, който за ЦСКА започва с гостуване на Хебър.

Ето какво написаха и "червените" на официалния си сайт:

"ЦСКА ще проведе основната част от лятната си подготовка в Австрия. На 20 юни (вторник) играчите се събират на клубната база в Панчарево за медицински прегледи. След тях тимът ще стартира с тренировъчните занимания, но на българска земя няма да се играе контролна среща.

На 26 юни (понеделник) армейците ще отлетят за Фулпмес (Австрия), където се проведе и миналогодишният лагер. Всички в клуба са много доволни от условията и тренировъчните бази в австрийското градче и именно поради тази причина то беше избрано отново да бъде домакин на армейския клуб. Червените ще останат в алпийската страна до 9 юли. По време на лагера ще бъдат изиграни 4 приятелски срещи, 2 от които са с шампиона на Азербайджан - Карабах и полуфиналиста в Лигата на конференциите - Базел.

Ето и програмата на ЦСКА за всички приятелски мачове по време на лагера в Австрия:

27 юни (вторник) - ЦСКА - Ботошани (Румъния)

1 юли (събота) - ЦСКА - Базел (Швейцария)

4 юли (вторник) - ЦСКА - Карабах (Азербайджан)

8 юли (събота) - ЦСКА - WSG Тирол (Австрия)

Допълнително ще бъдат уточнени точните часове и терените, където ще се играят тези срещи!

"Да пожелаем успех на нашите момчета!

САМО ЦСКА!"