ЦСКА стартира кампанията "Тук ще бъдат и нашите деца", посветена на най-малките фенове.

Тя ще представлява серия от инициативи, които ще започнат от началото на месец март и ще продължат до края на сезона. Освен множество любопитни инициативи, през целия месец всички домакинства на ЦСКА ще са безплатни за деца до 16 години.

Ето какво обяви официалният сайт на "червените":

"ЦСКА стартира кампанията "Тук ще бъдат и нашите деца", посветена на най-малките ни фенове. В серия от инициативи от март до края на сезона ще обърнем специално внимание на малчуганите - тези, които горят по "армейския" тим и онези, в които тепърва ще запалим искрата на "червената" магия".

По повод традиционния празник Баба Марта ще се срещнем с децата в 7-мо училище. Ще поиграем заедно футбол, ще си разменим мартенички и ще ги поканим на домакинството ни с Локомотив Пловдив. Всичко това - с любимите им футболисти.

Входът за всички деца до 16 г. за домакинските ни мачове през март ще бъде свободен.

На 04.03. по време на Армейския ни следобед в детския сектор ще се проведе интерактивен разговор на тема "Най-великият ЦСКА". С интригуващи разкази и по забавен начин малките ни фенове ще се запознаят с някои от най-вълнуващите моменти от историята ни.

До 15.03. може да записвате децата си за нашето "Армейско училище". След обявяването на старта на инициативата всяка неделя между 11:30 - 13:00 ч. малчугани от всякакви възрасти ще учат заедно интересни истории от славното минало на тима, ще участват в полезни инициативи, ще играят различни игри и забавлявайки се заедно, ще се превръщат в част от семейството на ЦСКА. Записванията на децата се приемат на имейл адрес nashitedeca@cska.bg. Повече подробности ще бъдат дадени съвсем скоро!

В края на месеца сме на гости на ОУ "Гео Милев", с. Белозем. На будните деца там ще разкажем защо трябва да спортуват, какво коства успехът и колко важно е да не се отказват.

За всяка една от инициативите, част от кампанията "Тук ще бъдат и нашите деца", ще ви разказваме допълнително и в детайл. Да накараме детските сърца да туптят силно от щастие и вълнение заради ЦСКА приемаме за кауза. Само така те ще бъдат ТУК - на нашия стадион, в нашия дом, и след нас! На имейл адреса nashitedeca@cska.bg приемаме и вашите идеи, покани и инициативи, към които с удоволствие бихме се присъединили".