Ръководството на ЦСКА побърза да разсее появилите се информации, че клубът проявява интерес към звездата на Ботев (Пловдив) - Тодор Неделев.

Чрез официалния си сайт, клубът тотално отрече подобен интерес. От ЦСКА все пак признаха, че такъв е имало в предишни сезони, но самият Неделев и Ботев са се отказали от идване на "Българска армия".

Трансферната сага между ЦСКА и играча продължава вече две години, като в дадени моменти подобна сделка изглеждаше сигурна.

В крайна сметка всичко винаги приключваше с думите на Неделев, че у нас би играл само с екипа на Ботев.

Ето както написа и ЦСКА на официалния си сайт, публикувано без редаксторска намеса:

"Армейци,

поредно трансферно лято, поредни саги, поредни футболни партенки.... То не бяха от Белгия, Бразилия, откъде ли не....

Този път с изненада научаваме, че отново водим битка за подписа на Тодор Неделев и сме поставили ултиматум на футболиста да даде краен отговор до края на месеца. Поредни измислици и лъжи! Тодор Неделев несъмнено е отличен футболист, който е добре дошъл при нас, но той и родният му клуб Ботев неведнъж досега отказваха възможността за трансфер на Армията.

Пожелаваме им успех с преминаването му в някой европейски гранд! Същевременно призоваваме името на ЦСКА да не се използва като трамплин за покачване на цената или за евтини сензации за запълване на място в сайтове и вестници и изкарването на някой лев хонорар.

Всичко, касаещо селекцията на ЦСКА и новите попълнения ще бъде обявявано своевременно в клубния ни сайт с достоверни факти и информация!"