ЦСКА записа поредния си разочароващ резултат по време на зимната си подготовка в Испания.

"Червените" загубиха с 0:3 от чешкия Виктория Пилзен, като вече в четвърти пореден мач не могат да отбележат гол.

Три от тези двбуои бяха загубени, а ЦСКА отново не впечатли с играта си.

Докато резултатите в контролите не са най-важното, то играта определено куца, особено в офанзивен план. Родният тим така и не създаде чисто положение пред вратата на противника, направи и няколко фрапиращи грешки в отбрана.

Трябва да се отчете, че съперникът бе сериозен. Виктория е вицешампион на Чехия и редовен участник в групите на евротурнирите в последните някоко сезона.

Все пак това не трябва да служи за оправдание на родния тим, който отново разочарова.

Още с началото на двубоя чехите натиснаха и изпуснаха няколко положения, при едно от тях се наложи Жеферсон да чисти от голлинията.

Постепенно натискът на тима от Пилзе отслабна, но играта продължи да се развива в половината на ЦСКА, за да се стигне и до първия гол в 39-ата минута.

Прострелно центриране обърка българсакта отбрана, а оставеният непокрит Ян Коваржик откри.

В самото начало на втората част Рубен Пинто безумно върна назад и топката отиде в Коваржик, който напредна и с диагонален удар вкара вотрия си гол в мача.

Безумните грешки продължиха, защото 20 минути по-късно с неумело връщане назад се отчете и Гълъбов. Той подари топката на Марко Алвир и резултатът стана 3:0 в полза на Виктория.

Главоболия за треньора Милош Крушчич имаше и заради травмите на Рубен Пинто и Ахмед Ахмедов, а единственият положителен проблясък за ЦСКА бе появата на младия Мартин Смоленски.

За 15-те минути, които прекара на терена, той опита повече пробиви, колкото останалите му съотборници за цял мач.

"Има един положителен момент днес. Той е влизането в игра на Енрике. Естествено обаче - не съм доволен. Имаше футболисти, които получиха шанс за изява. Допуснахме грешки при втория и третия гол. Това със сигурност не ни се е понравило.

Не можем да играем всички контроли с един и същи състав. Днес дадохме почивка на някои от тях. Но появилите се на терена не се справиха добре. Не оправдаха доверието онези, които играха на терена. Надявам се, че мачът утре ще е друг и ще изглеждаме различно", заяви Милош Крушчич след мача.