ЦСКА отговори с жлъч и сарказъм на декларираното от БФС в понеделник разочарование за "наказаните добрини". В нея се изброяваха случаи от последните 14 години, в които централата е показала благоразположение към клуба.

Отговорът е доста язвителен, а и гарниран с фотос, свален от тв екрана, представящ в унизителна светлина Борислав Михайлов. Такова е и заглавието: "За Бобито Михайлов - най-добрия човек, когото познаваме".

Явно войната ЦСКА - БФС вече не познава правила. Ето и извадено от декларация на клубния сайт на "червените":

2008 година. Първа добрина:

Когато тогавашният президент на ЦСКА заяви, че 800 000 лева ще бъдат заверени в сметката на НАП в понеделник и парите бяха преведени, Вие, господин Михайлов, забележете, още в събота отнехте лиценза за европейските клубни турнири на отбора, след като ЦСКА си беше спечелил по спортен път първото място с 16 точки разлика от втория. След 14 години на безпаметно пиянство се сетихте, че са нарушени 17 параграфа!

2013 година. Втора добрина:

След реалните финансови проблеми на ЦСКА пак се намесва добрият самарянин Борислав Михайлов (по това време член на Изпълкома на УЕФА, станал такъв с лобирането на мастити български бизнесмени в Балканския регион и околностите), притискайки ръководителите на ЦСКА да се откажат от участие в европейските клубни турнири. Въпреки че клубът си е извоювал по спортен път това право и на негово място БФС разпорежда да участва друг отбор - собственост на силните по това време на деня (политически и икономически хора).

2016 година. Трета добрина:

След като ЦСКА беше изваден от Първа лига и пратен в ТРЕТА, същият тоз добър човечец Боби Михайлов беше привикан два пъти в Министерския съвет и му беше поставено условие: или връщаш ЦСКА в Първа лига, или почват масови проверки за корупционни практики в Българския футболен съюз. Добричкият избра по-малкото зло и върна отбора на ЦСКА от ТРЕТА в ПЪРВА ЛИГА.

2017 година. Четвърта добрина:

След като ЦСКА по спортен път си е извоювал правото да участва в европейските клубни турнири и след като клубът вече няма проблеми с финанси, лицензи и т.н., на 19 юни 2017 г. в 13:55 минути (5 минути преди тегленето на жребия за Лига Европа) отборът на ЦСКА е изваден от жребия, защото "Добринчо"- Михайлов е пуснал писмо към УЕФА, че това е чисто нов клуб и няма право да участва в евротурнирите. Същият е посочил друг клуб да заеме мястото на ЦСКА. Отлична добрина от една пияна глава.

Благодарим ти, Султане. И наздраве!

Други добри битовизми, сътворени от "Добрин"-Боби Михайлов.

ЦСКА плати активите и пасивите на фалиралото търговско дружество.

Шеста година няма потвърждение към УЕФА от отпадналия междувременно от Изпълкома на УЕФА (Добринчо) Боби Михайлов. Просто на човека от толкова много добрина не му се пише нищо. Дори когато е трезвен!

Досега ЦСКА беше спечелил всички дела във ФИФА и КАС, касаещи старото дружество. Господин "добрата" оставка се присети да се върне в БФС и ЦСКА светкавично загуби последните на стойност 3 100 000 лева (три милиона и сто хиляди лева). Просто "добро" съвпадение.

БФС не е член на КАС заедно с Каморските острови и Мадагаскар от всички други членуващи във ФИФА футболни асоциации.

На срещата в Белград за последни уточнения за домакинството между правителствата на България и на Сърбия просто Господинът имаше лош ден, както се казва, и затова се клатушкаше пред камерите. Лошо е, когато така се излагат добрите хора, но алкохолът не прощава на никого.