Ръководството на ЦСКА се похвали, че е срещнало разбиране от Столична община относно желанието на клуба да реконструира стадион "Българска армия".

"Червените" са получили уверение, че до 15-20 дни ще получат т.нар. "Виза" за изготвяне и одобряване на проекта за реновирането на стадиона.

Припомняме, че вчера столичният кмет Йорданка Фандъкова сподели, че няма проблем да се построи новосъоръжение, стига то да не излиза от рамките на старото.

"Армейци,

След днешната среща на собствениците на клуба Гриша Ганчев и Юлиян Инджов и изпълнителния директор Пламен Марков с главния архитект на столицата г-н Здравко Здравков, искаме да Ви уведомим за следното:

ПФК ЦСКА София срещна разбиране от Столична община, която ще съдейства с всички възможни и законови средства за реализирането на мащабните ни инвестиционни намерения и привеждането на стадион "Българска армия" във вид, който да отговаря на изискванията на УЕФА за най-висока категория. Имаме уверението и обещанието на главния архитект, че в срок до 15-20 септември ще бъде издадена "Виза за проектиране на цялостна реконструкция на стадион "Българска армия" и ние ще можем да пристъпим към изготвянето на конкретни проекти.

Уверени сме, че заедно с държавата и общината и занапред ще работим в една посока, за да има огромната армейска общност наистина стадион, който милионите червени футболни привърженици заслужават".