Всички билети за финала на 15 май, които са за сектор А и са закупени онлайн, трябва да бъдат презаверени. Това обявиха от ЦСКА преди сблъсъка за Купата на България с Левски.

Общо 2025 талона за "червения" сектор за купени онлайн, а от ЦСКА се опасяват, че голяма част от тях са взети от фенове на "Левски" с цел пробив. За целта талоните трябва да минат през допълнителна презаверка на "Армията", като иначе с тях няма да може да се влиза на стадиона.

Презаверяването ще става в събота (14.05.) от 10:00 до 19:00 часа, както и в неделя (15.05.) от 10:00 до 14:00 часа на касите на ст. "Българска армия".

Ето какво написаха от ЦСКА:

"След възникналия казус вчера, когато се появиха основателни съмнения, че фенове на противниковия отбор, неспазвайки предвaрително оповестеното разпределение, купуват билети за сектор "А", настояхме пред организатора на финала за бързо и коректно решение.

Проверката показа, че за сектор "А", извън касите на "Армията" са продадени 2025 пропуски. Няма как да знаем колко от тях са закупени от фенове на "Левски".

За нас най-важни са сигурността и интересът на привържениците ни и вярваме, че това е единственият и най-справедлив начин нито един "армеец", закупил вече билет, да не загуби мястото си на стадиона, както и нито един фен на друг отбор да не се озове сред наши. За всички привърженици от провинцията, които пътуват само за мача, отново напомняме, че касите ще работят и в деня на финала до 14:00 часа.

Осъзнаваме, че възможностите им за закупуване на билет са ограничени, затова настоявахме да не се стига до анулиране.

Съжаляваме за причиненото неудобство и се надяваме в бъдещите срещи, чиято организация не е в наши ръце, да не се сблъскваме с подобни проблеми.

Само ЦСКА!"