ЦСКА зарадва феновете си предпразнично. "Червените" обявиха на официалния сайт, че днес в 19 часа пускат в продажба календарите за новата година.

Първоначално само онлайн, а от утре и във физическия магазин пред стадион "Българска армия".

От клуба се похвалиха също, че има иновация в изработката на календарите.

"Идеята за новия календар е логично продължение на кампанията ни за абонаментните карти за сезон 22/23. Стремежът ни е да обърнем специално внимание на вас - нашите фенове, защото всички вие сте част от отбора. Всички вие сте ЦСКА.

Избрахме хора с най-различни професии, възраст, пол и родно място, за да покажем нагледно колко разнообразна и цветна е палитрата от армейски привърженици. Участието им в календара, заедно с целия отбор на ЦСКА, треньорски щаб, масажисти, доктор, Стойко Сакалиев, бай Добри и Орландо е знак, че всички ние сме едно цяло и че всеки "червен" запалянко е "ЕДИН ОТ НАС".

За настолния календар попитахме всеки един от феновете "Какво за теб е ЦСКА?". Отговорите им, които ще намерите изобразени из страниците, илюстрират по чудесен начин какво таим в сърцата си, когато чуем ЦСКА", се казва още в съобщението на "червените".

ЦСКА закрива футболната година в четвъртък срещу Септември с мач от 1/8-финалите за Купата на България. Двубоят стартира в 12 часа на стадион "Българска армия".