ЦСКА публикува обръщение към феновете си, след като някои от тях надраскаха с графити стадион "Българска армия" и счупиха гредите на терена тази нощ. Това се случи след ужасното представяне на отбора, разгромен безславно с 0:3 в Разград от Лудогорец.

Ето реакцията на клуба:

"Преди два месеца завърши един много тежък сезон. Бяхме на предела на силите, дадохме всичко от себе си и бяхме много, много близо до целта. Психически и физически отборът достигна своя лимит. Някъде там между края на миналия и началото на този сезон не успяхме да намерим своя ритъм. Изглежда, че не успяхме да се съвземем от преживяваното изтощение и разочарование.

Никой в клуба обаче от собственици, през ръководство, отбор и персонал не е очаквал толкова разочароващо начало на сезона.

Абсолютно всеки един човек в клуба осъзнава, че не приляга на ЦСКА да изглежда по този начин и да се представя много под стандартите, установени през дългогодишната, славна история на най-великия български футболен клуб. Причините са комплексни и се анализират внимателно. Всички ни боли от случващото се и ни е срам от продукцията.

Това обаче е футболът и по тази причина е най-големият спортен феномен на света. Има върхове и спадове, но и в добро и лошо оставаме верни, защото това е нашият отбор, нашата страст, нашият дом.

Именно затова не разбираме, не приемаме и категорично осъждаме опитите за саморазправа с футболисти, чупенето и оскверняването на собствеността на ЦСКА и всякакъв вид вандалски прояви.

Както не приляга на нас да ви разочароваме по този начин и да не сме на нужното ниво за вас - великата ни публика, така не приляга и на наши фенове да прибягват до подобни, агресивни действия.

Бихме искали още веднъж да изтъкнем факта, че разочарованието в клуба е огромно и поемаме отговорност за резултатите.

Но неведнъж сме били в криза и сме успявали да излезем по-силни. Ще го постигнем отново!"