ЦСКА представи по впечатляващ начин новия си екип за сезон 2024/25.

"Червените" заложиха на емоционално видео с участието на Димитър Пенев и акцентираха върху славното минало на 31-кратните шампиони.

Фланелката е в традиционния червен цвят, а ръкавите са бели. Новост е логото на фондацията на ЦСКА, като 5 процента от печалбата за всеки екип ще бъдат дарявани за благотворителност.

Цената на фланелката е 125 лева, а късите гащета могат да се закупят за 59 лева.

Ето какво написаха от ЦСКА:

Не просто екип, а кауза! Водени от желанието ни да превърнем футбола в полезен инструмент за взаимопомощ, съпричастност и сплотеност, когато преди година обмисляхме десетки идеи за създаването на новата фланелка, взехме решение да я обвържем с по-дълбок смисъл. Този смисъл се нарича Фондация ЦСКА - основен детайл в екипа на първия отбор за сезон 24/25 и ключов акцент в най-важната и дългоочаквана от феновете кампания - тази по представяне на новата фланелка. Оттук нататък в наша мисия се превръща да даряваме надежда чрез силата на футболния феномен ЦСКА.

Водени от отзивчивостта на великата ни публика към всички каузи през годините, вярваме, че е време за следващото ниво - да се превърнем в символ на добрина и да помагаме организирано, активно и реално на хората в нужда. 5% от печалбата на всяка фланелка от първия екип ще бъдат дарени за Фондация ЦСКА. Фланелката е налична онлайн, както и в официалния ни фен магазин пред ст. "Българска армия".

Снимка: cska.bg