ЦСКА изненада приятно феновете си с начина, по който представи екипите за новия сезон.

Както бе обещано, точно в 19:48 часа "армейците" повдигнаха завесата за дизайна на фланелките, с които тимът ше гони 32-ра титла идния сезон.

Новите екипи бяха презентирани със зрелищно видео, лайтмотивът на което бе "Завръщане към корените". Клипът, който е озвучен от популярния актьор и голям фен на "червените" Юлиан Вергов, веднага предизвика сериозен отзвук.

Екипировката вече е в продажба, като от новия сезон ЦСКА ще играе с модел на италианската фирма Макрон, която заменя досегашния доставчик Адидас.

Фланелките определено ще се харесат на запалянковците, тъй като са с множество отличителни детайли. Освен задължителните неща - клубната емблема, името на генералния спонсор и логото на спортния концерн, тениските се отличават с надъхващи думи на легендарния Манол Манолов-Симолията.

"С екипа тази година искаме да се върнем към корените - на отбора, на страната, на историята. За да бъде специален, обърнахме внимание на специални хора и символи, характерни за ЦСКА и България. От вътрешната страна е изписано: "Винаги съм играл мъжки и без страх, готов да дам живота си за ЦСКА!" - думи на великия Манол Манолов-Симолията", информираха от клуба.

Освен това, върху тениските има и послание на брайловата азбука.

Цената на екипите е 99 лева, като вече са в предварителна продажба онлайн, а доставките ще започнат след 10 дни, информираха от ЦСКА.

По-рано днес от клуба се похвалиха, че скоро се очаква да бъде отворен и новият феншоп пред клубния стадион, а утре пък ще бъде представено първото ново попълнение за новия сезон.

Засега е ясно, че играчът ще носи номер 8 и е българин, като най-вероятно става въпрос за младежкия национал Станислав Шопов.

БТА