ЦСКА ще домакинства през пролетта на Националния стадион "Васил Левски", тъй като клубното съоръжение "Българска армия" предстои да бъде съборено за цялостна реконструкция.

Както е ясно, вчера "червените" се похвалиха с разрешителното, което влиза в сила след 2 седмици. От клубът ще насрочат пресконференция, за да разкрият стъпките по реализацията на така чаканото изграждане на новия стадион.

Плановете на ЦСКА са да събори съоръжението през февруари или най-късно началото на март. После предстоят около 2 месеца разчиствания на терена. И след това през пролетта ще стартира същинската работа около новия клубен дом.

По план пък стадионът трябва да е готов до лятото на 2025 година.

Това на практика означава, че на 99.9 процента мачовете на ЦСКА до края на годината ще са последните на стадиона в този му вид.

По програма тимът на Нестор Ел Маестро има домакинства на Арда, Хебър, Етър и Лудогорец, както и евентуален 1/8-финал за Купата на България, ако преодолее Черноморец Балчик.

Но подобен мач ще е преди този с Лудогорец, който пък е много вероятно да е последният за ЦСКА на "Армията" и сбогуване със съоръжението.