40% от акциите на ЦСКА вече са с нов собственик. "Армейците" се похвалиха за това с официално съобщение в социалните мрежи, а то също така гласи, че в ръководството на клуба влиза и нов директор в лицето на Стоян Орманджиев.

Ето и цялата позиция на столичани:

"Информация относно промяна в собствеността на ЦСКА

40% от акциите на най-великия футболен клуб в България стават собственост на фондация "Национален Фонд за Спорт, Култура, Изкуство и Наука". В оперативното ръководство на ЦСКА ще влезе и нов изпълнителен директор - Стоян Орманджиев, потомствен цесекар и професионалист, който от дълги години работи в сферата на футбола. Двамата заедно с Филип Филипов ще работят на ежедневна база за благото на любимия ни отбор.

Вярваме, че идването на новите съсобственици ще допринесе за още по-доброто развитие на клуба, ще внесе още по-голяма стабилност в ЦСКА и ще ни помогне да продължим по правилния път, който сме поели. Първи приоритет на новото ръководство остава построяването на новия модерен стадион, който напълно да отговаря на стандарта на ЦСКА. Нито един компромис няма да бъде направен с тази кауза, приета присърце от всички акционери в ЦСКА.

Предвид огромния обществен интерес към процесите в клуба, Филип Филипов и Стоян Орманджиев ще дадат съвместна пресконференция утре (23.02.23 г.) в 10:00 ч. в залата за пресконференции на ст. "Българска армия". Всички журналисти са добре дошли! За нашите фенове ще излъчваме събитието на живо в YouTubе"