Само в рамките на няколко часа ЦСКА се раздели с четирима играчи. При това - всичките българи.

Два от трансферите са за постоянно, докато другата половина са под наем, съобщава сайтът на "червените".

Целта, според ЦСКА, е преотстъпените играчи да получават повече шансове за изява. С клуба за постоянно се разделят Бауренски и Митков, а под наем ще са Бучков и Симеон Александров, като последният бе привлечен едва преди няколко месеца на "Армията".

Ето какво съобщават от ЦСКА:

"Полузащитникът Йоан Бауренски бе трансфериран в тима на Берое (Стара Загора). Юношата на армейците записа 6 двубоя с първия тим.

Бързоногият техничар Митко Митков, който до момента има 11 мача и 1 попадение с червената фланелка подписа договор с отбора на Септември (София).

Финансовите параметри по тези трансфери остават конфиденциални между страните. Ръководствтото на ЦСКА благодари на Йоан Бауренски и Митко Митков за себераздаването, борбеността, професионализма и всеотдайността на двамата с армейския клуб и им пожелава здраве и много успехи в бъдещите футболни предизвикателства!

Друг талантлив юноша от Академия ЦСКА Александър Бучков бе преотстъпен под наем в Литекс, където ще има възможността да натрупа необходимия му игрови опит в мъжкия футбол и да повиши нивото си.

Симеон Александров също ще премине под наем в Септември (София), за да има възможност през пролетния полусезон да разгърне своя потенциал.

Пожелаваме успех на нашите момчета!", пишат още от ЦСКА.