ЦСКА публикува обръщение към феновете си на официалния сайт на клуба два дни след поражението в дербито от Левски с 0:1.

Във вихъра на публикации и мнения за смяна на треньора Нестор Ел Маестро, който дойде през лятото в клуба, ръководството опровергава, че се готви рокада на поста.

Ето го и текстът на декларацията:

"Всички в клуба изключително много съжаляваме за загубата в дербито. Не успяхме да се представим на нивото, изискващо се за подобен мач, нито да отговорим на огромната подкрепа, оказана ни за пореден път от трибуните.

Искрени благодарности на всички фенове за всеотдайността и верността към армейската кауза! Спортно-техническите причини за неуспеха са си в нас. Ще вземем необходимите мерки да коригираме и подобрим играта и представянето си занапред.

В тази връзка заявяваме, че ръководството на клуба има доверие на спортно-техническия щаб и футболистите и ще продължи да им осигурява максимално добри условия за работа и спокойствие, за да разкрият своя потенциал. Чистки в отбора и треньорски рокади не стоят на дневен ред!

Продължаваме да работим усърдно, за да постигне ЦСКА това, което неговите привърженици заслужават!".