Единствената мисъл във всички играчи е за победа - това увери изпълнителният директор на ЦСКА Филип Филипов при заминаването на тима за Дъблин.

Там в четвъртък "армейците" ще изиграят реванша от трети квалификационен кръг на Лига на конференциите срещу Сейнт Патрикс Атлетик, като имат за заличават пасив от 0:1 след първата среща.

Филипов бе категоричен, че футболистите на ЦСКА са отлично подготвени за утрешния двубой и е оптимист за развоя.

"Очакваме победа и да продължим. Няма друга мисъл в главите на футболистите. Подготвени са добре. Ще направим всичко възможно, за да отстраним отбора от Ирландия. Не влязохме както трябва в първия мач. Не успяхме да се адаптираме според играта на противника, който игра прекалено затворено. Мисля, че за утре ще сме много по-добре подготвени.

Върху ЦСКА винаги има напрежение. Който играе тук, трябва да се справя с това. ЦСКА е отбор, който винаги трябва да печели. Потенциалът на футболистите е такъв, че трябва да се справят. Утре ще покажем добра игра и ще спечелим мача.

Това непостоянство е плод на многото нови играчи, които привлякохме. С времето отборът ще добива по-добър облик и ще надгражда. За да си класен отбор и да гониш цели, трябва да бъдеш постоянен в изявите си. Единствено Бамба е болен и не може да пътува с отбора. Сезонът тепърва започва", сподели директорът на ЦСКА.

Начело на "червената" делегация е силният човек в клуба Данаил Ганчев, а в чартъра се качиха и легендите Петър Жеков и Георги Велинов.

Групата на ЦСКА: Густаво Бусато, Димитър Евтимов, Алекс Божев, Иван Турицов, Асен Дончев, Менно Кох, Юрген Матай, Енес Махмутович, Християн Петров, Брадли де Нойер, Галин Минков, Амос Юга, Жеферсон Телес, Тибо Вион, Йоан Бауренски, Станислав Шопов, Джонатан Линдсет, Лазар Туфегджич, Георги Йомов, Маурисио Гарсес, Браян Морено, Дюкенс Назон, Калоян Кръстев.