От ЦСКА обявиха, че са внесли още 21.3 милиона лева в съвместното дружество между клуба и държавата - "Спортни имоти Българска армия". Въпросното сдружение е с ключова роля за новия стадион "Българска армия", както и за подобренията по базата на клуба в Панчарево.

"Армейците" публикуваха новината в социалните мрежи, като изразиха мнение, че очакват редица препятствия по пътя към крайната цел, която е нов и модерен стадион в Борисовата градина.

И добавиха, че са твърдо решение да се справят с всичко, за да имат своя нов дом.

Ето и цялато съобщение:

"Информация относно реконструкцията на ст. "Българска армия" и базата в Панчарево

Днес бяха внесени 21 373 500 лв. в "Спортни имоти Българска армия" (СИБА) - съвместното дружество между държавата и ЦСКА. С това изпълнихме законовия си ангажимент да инвестираме общо 28 498 000 лв. в дружеството. Средствата ще бъдат използвани за реконструкция и модернизация както на ст. "Българска армия", така и базата в Панчарево, която също имаме стремежа да преобразим. Не очакваме всичко да се случи гладко и по вода. Напротив - знаем, че ще срещаме проблеми от недоброжелатели и ще се сблъскваме с редица казуси, но сме твърдо решени да се справим с всичко по пътя към изграждането на нов "армейски" дом."