ЦСКА смята да се откаже от услугите на крилото Едвин Джеси, съобщава "Тема Спорт". Ганаецът трябва да се завърне в отбора, след като договорът му за преотстъпване във ФК Далас изтече в края на годината. "Армейците" обаче няма да разчитат повече на неговите услуги. Клубът ще се опита да го продаде или отново да го прати под наем. Не е изключено да се стигне и до разтрогване на договора му по взаимно съгласие.

На ганаеца му липсва игрова практика, след като записа едва 4 мача и 81 минути игра за ФК Далас през есента. Всъщност той не е бил на терена от 15 август насам. В момента Джеси поддържа форма самостоятелно в Холандия.

За разлика от ганаеца в ЦСКА напролет ще остане другият завръщащ се преотстъпен - Божидар Чорбаджийски. Причината е, че бранителят няма право да играе за трети различен отбор в рамките на един сезон. Той вече записа мачове за "Амрейците" и за ФКСБ. Джеси пък е носил единствено екипа на ФК Далас, така че не е проблем да облече екипа на друг отбор напролет.

Междувременно ЦСКА е пред раздяла с десния бек Стойчо Атанасов, като се водят преговори с Арда за продажбата му. Бранителят е желан под наем и от Ботев (Враца), но е доста по-вероятно да продължи кариерата си в Кърджали.