Отборът на ЦСКА отпътува за Швейцария, където утре от 22 часа бъгарско време гостува на местния шампион Йънг Бойс.

Двубоят е от група "А" на Лига Европа, в която до момента "червените" събраха една точка от два мача.

Именно заради това временният треньор Даниел Моралес е амбициран за победа, която ще даде шанс на ЦСКА да се бори за едно от първите две места в групата.

"Отиваме с амбиция отборът на играе добър футбол. Мачът с Рома има много позитивни неща. Видяхме колективен дух, отборна игра, където този отбор трябва да показва постоянство с този дух. Това беше добър пример за предстоящия мач срещу Йънг Бойс.

Това е трети кръг. Мисля си, че ако излезем победители от този мач имаме шансове за класиране напред. Остават още мачове, но това ще ни даде възможност да направи крачка напред и да се борим за първи места в групата.

Групата е голяма. Жеферсон остава в България, както и Димитър Евтимов. Митко не се чувства добре. Петър Занев също ще остане тук. Проведох разговор с него и той ще остане, за да се излекува.

Днес имаме тренировка на изкуствен терен. По-различно е. Топката върви по-бързо, но момчетата са играли на изкуствена трева. Това е предимство за домакините, но ни е се съобразяваме с това. По принцип се говори, че на изкуствен терен има повече травми, но както виждате може да се случат навсякъде. Това е последно поколение трева, която е разрешена от УЕФА, но не мисля, че това ще повлияе на крайния резултат", сподели бразилецът.

Пред медиите говори и крилото Георги Йомов, който сподели, че абсолютно нищо не го притеснява преди мача срещу Йънг Бойс.

"Не бих казал, че имаше несериозно отношение срещу Царско село. Все пак си взехме трите точки в последната минута, което беше важно и си свършихме задачата. Сега отиваме със самочувствие. Сега е най-важно за нас да играем като отбор и така, както играхме срещу Рома. Запознаха ни с Йънг Бойс, но сме концентрирани върху нашата и игра и това как ще се представим ние. По принцип нищо не ни притеснява. Играем го на 100% и правим това, което сме тренирали. Мисля, че нещата ще ни се получат както трябва", каза той.