ЦСКА започна подготовка за предстоящия сезон с много юноши и едно ново попълнение.

Това е Иван Тасев, който за последно беше част от Пирин (Благоевград). Тренировката беше първа и за новия наставник на тима Томислав Стипич.

Християн Петров, Георги Чорбаджийски, Амос Юга и Сейни Санянг получават допълнителна почивка заради участието им в мачовете с националните отбори.

До 23 юни ЦСКА ще тренира двуразово, след което е лагерът в Банско. В понеделник и вторник пък играчите ще минат медицински тестове.

Ето какво написаха "червените":

"Подготовката за сезон 24/25 започна с много ентусиазъм, усмивки, породени от събирането ни със стари приятели и срещата с новите треньори. Всички футболисти пристигнаха навреме, като единствено Християн Петров, Георги Чорбаджийски, Амос Юга и Сейни Санянг получиха допълнителни дни почивка заради участието си в мачовете с националните отбори.

Към тима ни се присъедини Иван Тасев, завърнаха се Асен Дончев, Марк Емилио Папазов, Симеон Александров и Росен Маринов. С отбора подготовка започнаха и перспективните млади футболисти от академията Юлиян Илиев, Наско Цеков, Лъчезар Иванов , Петко Панайотов, Алесандро Николов, Теодор Апостолов".

Открита за медии тренировка на ЦСКА ще се проведе на 19.06".