ЦСКА научи програмата за своите мачове в груповата фаза на Лигата на конференциите, а се очаква днес това да се случи и за другия ни представител в турнирите - Лудогорец в Лига Европа.

Ето го разпределението по дни и часове на шестте двубоя на ЦСКА, който започва и завършва със сблъсъци срещу Рома, този път воден от Жозе Моуриньо.

На 16 септември в 22 часа - Рома - ЦСКА на "Олимпико" в Рим. Старт срещу най-силния тим в групата, от който българският тим може само да извлече ползи. Ясно е, че всяка точка срещу римляните ще е успех.

30 септември, 19,45 ч: ЦСКА - Бодо Глимт (Норвегия) в София, на стадион "Васил Левски".

21 октомври, 22 ч: ЦСКА - Зоря (Луганск), отново домакински мач срещу другия отбор, от който "червените" би следвало да се надяват да извлекат точков актив в групата. Двата поредни двубоя у дома срещу тимовете, които са преки конкуренти за второто място (ако приемем, че Рома е фаворит за първото), са добро намигване на програмата.

4 ноември, 19,45 ч: Зоря - ЦСКА. Тимът на Стойчо Младенов ще пътува за Запорожие, където съперникът играе домакинските си мачове.

25 ноември, 22 ч: Бодо Глимт - ЦСКА. Вероятно най-голямото изпитание от шестте, поне като условия. В края на ноември и в такъв късен час, температурите в Норвегия обуславят много трудно гостуване за всеки тим.

9 декември, 19,45 ч: ЦСКА - Рома, отново в София в заключителен мач от групата, както бе и преди година. Тогава "червените" биха римляните на 10 декември с 3:1 в шестия двубой от групата в Лига Европа. Сега ги срещат на 9-ти.