Ултраси на групировката "Ултрас Левски" са влезли на стадион "Георги Аспарухов", пише Sportal.bg

15 души от фракцията на "сините" са нахлули в офиса на мажоритарния собственик Наско Сираков и са потърсили обяснение за ситуацията в клуба, се твърдеше според първоначално появилата се информация.

Около час по-късно Наско Сираков коментира случката пред колегите от "Dsport.bg", като призна за срещата, но категорично заяви, че тя е била планирана. Не е имало нахлуване.

"Феновете поискаха среща с мен и аз ги приех. Не правете интриги. Не е имало напрежение при тази среща", сподели той.

Очаква се да има повече подробности днес малко след 17 часа, когато Сираков е дал съгласие да гостува е "Спортното шоу на Дарик радио". Вероятно тогава собственикът на "сините" ще разкрие цялата ситуация около клуба и плановете за краткосрочното бъдеще.

Появи се и официално обяснение в страницата на "Ултрас Левски", в което те също категорично отричат да са нахлували в офисите на "Герена".

Феновете твърдят, че срещата е била уговорена, а след нея са си тръгнали обнадеждени за бъдещето на клуба.

"Да, видяхме се с Наско Сираков, като попитахме преди това, дали може да се срещнем. Искахме да му зададем някои въпроси за състоянието на клуба, които ни вълнуват. Не отговарят на истината появили се информации, че сме нахлули и сме търсили обяснение. Със Сираков коментирахме наболели въпроси от близкото минало, от настоящето на клуба и сегашното му състояние, както и най-близкото бъдеще. Той ни обясни, съвсем спокойно, защо са се случили някои неща и какво се прави от страна на клуба, за да може Левски да оцелее финансово. Сираков ни каза, че ще говори по Дарик радио и там ще обясни всички наболели теми от финансовото и спортно-техническото състояние на Левски. Тръгнахме си обнадеждени, че има бъдеще пред нашия любим клуб"

В момента клубът се намира в тежка ситуация, а наскоро бяха прекратени преговорите с новия кандидат-собственик Джоузеф Диксън. В последните седмици голяма част от футболистите на клуба разтрогнаха своите договори заради нередовните заплати и нестабилното състояние. 

Наскоро се появиха неофициални информации, че Левски е близо до договор с компанията "Палмс бет", който да позволи на клуба да започне по сравнително нормален начин предстоящия футболен сезон.