Ултрасите на Левски, които намериха своето традиционно място в сектор "А" на стадион "Георги Аспарухов", отговориха с декларация в социалните мрежи на ръководството на клуба. То обяви, че забранява знамена, тъпани и мегафони на тази трибуна, с което на практика им каза, че не са желани на централната трибуна.

"Ултрас Левски няма да промени своето местоположение и то остава добре познатото - Блок 5 - отговориха от групировката. - Когато като ръководство твърдиш, че няма да се намесваш във фенските конфликти, но взимаш странно решение в странен момент, рязко ощетяващо една от страните, то такова решение може да бъде определено само и единствено като недалновидно. Решение, което поражда множество други въпроси, предвид някои доста по-пресни и наболели проблеми, но с нетърпение очакваме и следващите стъпки на ръководството в борбата за връщането на любимия ни отбор там, където му е мястото.

Затова Ултрас Левски приканва сините редици за пълна мобилизация и масово посещение на предстоящите срещи. Независимо в коя част на стадиона, мястото на феновете е в нашия дом! За всички онези, които посещават домакинствата заедно с нас в Блок 5 и сега са разколебани - чакаме ви на същото място, заредени с още повече дух и сърце!"