Нито един привърженик на ЦСКА няма да влезе на стадиона в Бистрица за напечения сблъсък с ЦСКА 1948. Това става ясно от съобщение във фейсбук страницата Трибуна Сектор Г.

Организираните фенове на "червените" многократно призоваха мачът в неделя да бъде преместен на Националния стадион "Васил Левски". Те недоволстват от факта, че домакините им отпускат едва 300 билета заради ограничения капацитет на съоръжението.

Кметът на Бистрица също официално изпрати писмо, с което призова за смяна. БФС обаче отказа да премести мача, заради което ултрасите на ЦСКА заплашиха с безредици около стадиона.

"Армейци, доказвано е многократно през годините, че живеем в страната на абсурдите. Докато за едни са отпускани 300 билета на цена от 15 лв., на други се дават 200 на цена от 30 лв. Разбираме принципа на пазарната икономика, но не приемаме това да се случва на наш гръб. Още повече от доказани плагиати и сенчести фигури.

Неколкократно помолихме отговорните институции мачът да бъде преместен за всеобщо удобство на ст. "Васил Левски". Глас в пустиня. Когато думите не могат да влияят е време за действия.

Очевидно е, че разумът не надделява, затова бихме искали да ви информираме, че взехме решение в неделя да не влизаме на стадиона, а да стоим отвън, където със сигурност няма да бъдем 200. Щом не ни позволяват да влезем всички, няма да влезе никой.

Борбата е безмилостна и жестока за любимия отбор и нас, така че място за отстъпление няма. Всички на мача! САМО ЦСКА!", се посочва в позицията на феновете.