Двама нови футболисти ще се присъединят към "Левски". Това заяви треньорът на столичани Николай Костов в интервю за клубната телевизия преди началото на новия сезон в родното футболно първенство.

Утре "сините" приемат у дома ЦСКА 1948 в първия кръг, а досега не са привлекли нито един нов играч. На практика съставът е почти като миналата година, след като единствено Филип Кръстев напусна, защото изтече сделката му за наем.

"Запазихме гръбнака си. Това беше най-важното. Да запазим това, което имаме, да го оценяваме. Всички привърженици да бъдат спокойни. Ще привлечем двама футболисти. Полузащитници. Избрали сме си вече футболистите, има разбиране от всички страни, така че малко търпение", каза Костов, който започна втория си период начело на "Левски".

60-годишният наставник, който има и два периода на "Герена" като играч, вече веднъж е водил отбора от крайната линия - през сезон 2011/2012.

Една от спряганите за трансфер фигури е Георги Миланов, който вече игра за отбора и спечели Купата на България. Бившият национал обаче изчаква оферта от чужбина.