Спортният директор на Локомотив (Пловдив) Георги Иванов заяви пред "Тема спорт", че ръководство на клуба ще прецени на Нова година какви да бъдат целите.

Локомотив е лидер в класирането на Първа лига след осем кръга, като има актив от 18 точки, с две повече пред Лудогорец, който е с мач по-малко.

"Отборът показва добро ниво. Ако кажа, че заслужено сме първи, ще е малко преувеличено, защото в крайна сметка има и други сериозни отбори. Да не забравяме, че това е временно. Пилците се броят, когато свърши първенството.

Смятам, че имаме сериозно израстване, което се дължи на самите футболисти и на треньорското ръководство, което полага усилия, за да може тимът да изглежда по този начин.

Апетитът идва с яденето, но е много рано да говорим за шампионски титли и подобни неща. Минали са 8 кръга, в които показваме добро ниво, но има още 18 мача от редовния сезон. Може всичко да стане.

На Нова година ще направим изводите и ще преценим какви ще бъдат амбициите на Локомотив. За момента ми се иска да кажа, че ще направим всичко възможно да се борим за първо място, но ще изглежда малко смешно.

Нека първо да минат мачовете до зимата. Тогава ще направим равносметка за какво можем да се борим", каза Гонзо.